Over ons

Over 't Kluutje

‘t Kluutje, Budels voor snoepje, is gevestigd in het schepenhuis. Het monumentale pand midden op de markt, beschikt over een klein dagcafé en snoepwinkeltje waar ook streekproducten worden verkocht. Van inkoop en verkoop tot het serveren van zelfgemaakte gerechten en lokale lekkernijen: alle functies worden vervuld door jongeren met een lichte beperking.

image

Onze deelnemers

Kim

Begeleiding

Daisy

Begeleiding

Leren doe je overal

Leren doe je met vallen en opstaan. Iedereen. De ene stoot zijn neus één keer en de ander heeft wel tien keer een vriendelijke herinnering nodig. We leren van allerlei situaties, maar nog het meest van elkaar. Op het werk, maar ook als gast op het terras. De ene leert samenwerken en verantwoordelijkheid dragen, de andere iets meer geduld bewaren.

image

Energieke begeleiding

Daisy en Kim hebben de kans met beide handen aangegrepen, om het monumentale Schepenhuis op de markt van Budel te voorzien van een mooie en nuttige invulling. Een dagcafé met snoepwinkeltje, gerund door jongeren met een lichte beperking. Met hun passie voor het zorgvak, oude liefde voor de horeca en energie voor tien, helpen ze jongeren te schitteren in hun werk. Niks is te gek en alles kan. Dat mag Budel komen ervaren én proeven!

image

Heb je een vraag?
Wij helpen je graag!